Η εταιρεία Dei Condotti είναι μία από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της ανδρικής και γυναικείας ένδυσηςΠροσφέρει προϊόντα ιταλικού design και ποιότητας για τον Άντρα, σε προσιτές τιμές. Είναι μια επιχείρηση με οικογενειακό και Ελληνικό χαρακτήρα, που ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα αρχικά στον χώρο της χονδρικής πώλησης και στη συνέχεια δημιουργώντας σημεία πώλησης κυρίως στην πόλη της Θεσσαλονίκης το 1980. Μέσα σε διάστημα λίγων ετών κατόρθωσε να δώσει μια δυναμική ώθηση στο χώρο του ανδρικού ενδύματος προσεγγίζοντας τον Έλληνα καταναλωτή με ποιοτικές και σύμφωνες με τη διεθνή μόδα προτάσεις ένδυσης.

Η συνεχής εξέλιξη, η αξιοπιστία μας και η αγάπη μας γι'αυτή τη δουλειά μας κρατάει τόσα χρόνια στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των πελατών μας στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της ανδρικής ένδυσης στην Ελλάδα.

Η φιλοσοφία μας. 

Διαθέτει ευρύτατη συλλογή ολοκληρωμένων προτάσεων όπως κουστούμια, πουκάμισα, μπουφάν, μπλούζες, παντελόνια και αξεσουάρ. Casual, βραδυνές και bussiness chic εμφανίσεις θα απογειώσουν το "look" σας, με επιλογές στο design και στη απεριόριστη χρωματική επιλογή. Στόχος της εταιρείας Dei Condotti είναι η συνεχής ικανοποίηση των πελατών της με σεβασμό και συνέπεια, προσφέροντάς τους εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, μοναδική εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές και ιδιαίτερες προτάσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Classic και Formal γραμμές ενώνονται με trendy στοιχεία. Casual διάθεση και διαχρονική κομψότητα φλερτάρουν με ατελείωτη range of colors...Το brand Dei Condotti έχει τη δική του μοναδική ενδυματολογική φιλοσοφία, ισχυρό στιλ, δεδομένη ποιότητα…

Product added to wishlist

Στο Dei Condotti χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε
την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας.